Griftlands jsou novým RPG od studia Klei
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Griftlands jsou novým RPG od studia Klei

Griftlands jsou novým RPG od studia Klei

David Rozsíval

David Rozsíval

13. 6. 2017 15:20 1
Reklama

PC Gaming Show, jako už tradičně, nadchla asi jen málokoho. Na několik zajímavých oznámení však přece jenom došlo – a jedním z nich je i nejnovější počin kanadského studia Klei Entertainment, který nese jméno Griftlands.

Značka Klei je mezi indie tituly puncem kvality. Posuďte sami –  do svého portfolia řadí Shank, Mark of the Ninja, Don’t Starve, Invisible, Inc., z poslední doby pak v režimu předběžného přístupu dostupný survival Oxygen Not Included. Hry tohoto studia spojuje osobitá grafická stylizace, jinak se však vývojáři nebojí si prakticky s každým novým titulem vyzkoušet odlišný žánr.

V případě Griftlands půjde o RPG a dle úvodní ukázky by se skoro až chtělo říct JRPG. V Griftlands povedete skupinu hrdinů napříč krajinou a, jak v traileru uvádí sami autoři, budete okouzlovat, bojovat, vyjednávat, podvádět, prozkoumávat, krást a profitovat. To vše ve velmi pohledném grafickém zpracování a ve světě, který si zjevně půjčuje ze sci-fi, fantasy i třeba steampunku.

Griftlands by měly vyjít počátkem příštího roku, zatím však nevíme, zda se, podobně jako poslední tituly studia, neobjeví nejdříve v programu předběžného přístupu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama