Vampyr cení tesáky v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr cení tesáky v novém traileru

Vampyr cení tesáky v novém traileru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2017 10:56 1
Reklama

Studio Dontnod Entertainment v průběhu letošní E3 rozhodně nezahálí. Ve vesele plápolajícím ohni oznámení, show a propagačních kampaní má hned dvě želízka. Krom čerstvě oznámeného prequelu úspěšné epizodické série Life is Strange se už nějaký ten pátek zabývají i akčním RPG Vampyr.

Právě zmíněný upírský opus se může pyšnit čerstvým trailerem, ukazujícím divoký a krvavý život v ulicích meziválečného Londýna. Nu a při té příležosti si osvěžme paměť. Vampyr vás vsadí do kůže Jonathana Reida, obratného chirurga s notně temnou odvrácenou tváří. Protagonista stižený upírským prokletím se tak nemusí potýkat jen s monstry nebo špatným počasím, ale i s lovci upírů a paranoidními spoluobčany. Francouzské studio klade velký důraz na možnosti volby a nelineárnost postupu příběhem.

Jako správný upír se Jonathan živí lidskou krví, a právě volba obětí by měla mít zásadní vliv na virtuální Londýn, stejně jako na hrdinovy schopnosti. Bez některých vylepšení si můžete sotva troufnout vyrazit vstříc silnějším bossům, zároveň však může být dané vylepšení postavy tvrdým úderem do slabin celého města. Když si pochutnáte na šéfovi místní palírny, sousedé vám za to květiny na zápraží rozhodně nosit nebudou.

Vampyr dorazí na PC, Xbox One a PlayStation 4 během listopadu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama