První záběry z The Crew 2 jsou tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z The Crew 2 jsou tu

První záběry z The Crew 2 jsou tu

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2017 20:31 2
Reklama

Jak jsme očekávali, konference Ubisoftu přinesla i nové informace o The Crew 2. Představení začalo reminiscencí na první díl, který vzal závodění do velkého a otevřeného světa. Nový díl má tento koncept posunout ještě dál. Hru na pódiu představil kreativní šéf projektu Stephane Beley.

Nová hra by měla nabídnou prakticky veškeré druhy dopravních prostředků, od závodních vozidel přes motocykly, motorové čluny až k letadlům a vrtulníkům. Závodit budeme nejen ve městech, ale samozřejmě i v divoké krajině, na řekách a otevřeném moři. A samozřejmě ve vzduchu. Hra svým pojetím dost připomíná loňský Steep, který dal hráčům také na výběr z několika disciplín v obřím otevřeném světě. Jen se tentokrát obejdeme bez zimního oblečení. Je patrné, že svůj prostor znovu dostanou i sociální sítě a sdílení vlastních úspěchů.

Detailů je zatím poskrovnu, za zmínku stojí snad jen termín vydání, který je stanoven na počátek příštího roku. Před vydáním se dočkáme beta testu, do něhož se můžete už nyní přihlásit na odkazu thecrewgame.com/beta. Další informace očekáváme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama