Podívejte se na menší hry z konference MS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na menší hry z konference MS

Podívejte se na menší hry z konference MS

David Plecháček

David Plecháček

11. 6. 2017 23:30 2
Reklama

Microsoft se chlubil tím, že se všechny jeho hry do devadesáti minut nevejdou. A měl pravdu, opravdu se nechvástal zbytečně. Vedle velkých her, které ale často vyjdou multiplatformě, odhalil několik menších titulů. To neznamená, že by vás neměly zajímat, ale právě naopak – každý si v nich najde to své.

Při svém vydání bude Xbox One exkluzivní kooperativní střílečka Deep Rock Galactic. Třeba vás zaujme svou stylizací, nebo tím, že hlavní postavy jsou trpaslíci.

U hry více hráčů zůstaneme, protože na úspěchu battle royale her se chce svést The Darwin Project. Hráči budou muset v první řadě přežít chladné počasí, ale musí zůstat ve střehu, protože nikdy neví, kdo je kolem nich a kdo je překvapí.

Zajímavě vypadá i hra The Last Night, ve kterém budou hráči przkoumávat dvě dimenze cyberpunkového otevřeného světa, který se skládá ze čtyř unikátních okresů, s jedinečnou architekturou a kulturou.

Artful Escape od studia Anapurna nevypadá... tradičně?. Také se jedná o hru, která bude při svém launchi Xbox exkluzivní. The Artful Escape of Francis Vendetti je hrou, kterou těžko definovat. Důraz je kladen na zajímavé zpracování, ale také na hudební složku celé hry a nebude chybět ani příběh. No, jsme zvědaví.

Objevování, prozkoumávání a izolace. Jaký je život 400 tisíc kilometrů daleko od Země? Na to se pokusí odpovědět hra Tacoma od autorů Gone Home.

Je to Bubsy, není to Bubsy? Není to Bubsy. Je to Super Lucky's Tale, konzolová exkluzivita Microsoftu. Roztomilá plošinovka dokládá, že tento žánr zažívá v posledních letech renesanci.

A do jisté míry to platí i pro Cuphead, který je pro nás v určitém ohledu specifický. Svou geniální výtvarnou stránkou si nás zkrátka ziskal. A po letech trablů jsme se dočkali i data vydání – Cuphead vyjde 29. září.

A pro někoho to nejlepší na konec. Ashen, akční RPG, pojednává o lidech, kteří hledají místo, kterému by mohli říkat domov. Jenže ve světě, ve kterém žijí, není slunce, jediné přírodní světlo pochází z erupcí, které zemi pokrývají zemi prachem. Je to svět, ve kterém nic nevydrží a nic nepřežije. I když, nic...

Bylo toho více, a pokud máte zájem, můžete se podívat na náš záznam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama