Ni No Kuni II vyjde v listopadu na PS4 a PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ni No Kuni II vyjde v listopadu na PS4 a PC

Ni No Kuni II vyjde v listopadu na PS4 a PC

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2017 19:10
Reklama

Série Ni No Kuni započala v Japonsku již v roce 2010 s titulem Dominion of the Dark Djinn pro handheld Nintendo DS, na západ pronikla až o dva roky později s vydáním hry Ni No Kuni: Wrath of the White Witch pro PlayStation 3. Od té doby jsme se japonští hráči dočkali ještě mobilního pokračování s podtitulem Daibouken Monsters, na předloňské PlayStation Experience jsme se ale dozvěděli o chystaném plnohodnotném pokračování Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Nyní už známe jeho datum vydání.

Vydavatelství Bandai Namco dnes v tiskové zprávě oznámilo, že nový díl vyjde 10. listopadu letošního roku, a to na PlayStation 4 a PC. Vydání PC verze hry bylo oznámeno počátkem letošního roku a jedná se o vůbec první případ, kdy se série na osobní počítače podívá. 

Příběh hráče postaví do role mladého krále Evana, vládce království Ding Dong Dell, v němž spolu pokojně žijí kočky, myši a lidé. Dojde ale k převratu a mladý kočičí král se musí znovu chopit moci, kterou mu z rukou vyrvala zlá cizí říše. Během svého dobrodružštví se Evan setká s celou řadou pomocníků, mezi nimiž nebudou chybět například vzdušní piráti.

Wrath of the White Witch vznikl ve spolupráci vývojářského studia Level-5 a slavného animačního studia Ghibli. Nový díl připravuje tentýž tým, kterému nyní pomáhá bývalý výtvarník z Ghibli Jošijuki Momose. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama