Minecraft přinese multiplatformní hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft přinese multiplatformní hraní

Minecraft přinese multiplatformní hraní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2017 12:50
Reklama

V minulosti se již objevily informace o tom, že by v Microsoftu rádi koketovali s hraním napříč odlišnými platformami, ale odpověď ze strany Sony byla vždy negativní nebo žádná. A dnes a v souvislosti s Minecraftem od Mojangu to vypadá, že se na situaci asi jen tak něco nezmění.

Microsoft totiž v rámci E3 oznámil, že Minecraft bude podporovat hraní mezi různými druhy zařízení, čímž se aktuálně myslí ostatní moderní konzole (Nintendo Switch), VR a mobilní platformy. O PlayStation 4 verzi hry nicméně nepadla ani zmínka a Jez Cordon z Windows Central přišel s vysvětlením – v Sony zřejmě zkrátka údajně nic takového nechtěli.

O důvodech tohoto rozhodnutí a současné situace můžeme jen spekulovat, nic to však nemění na faktu, že se co nevidět všechny ostatní verze Minecraftu za pomoci bezplatných aktualizací sjednotí a napříč všemi zařízeními vznikne zcela jednotná hra. Tu si navíc fanoušci budou moci užívat i mezi sebou navzájem, a to konečně bez přebytečných zábran v podobě odlišných platforem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama