Mario a Rabbids se skutečně setkají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mario a Rabbids se skutečně setkají

Mario a Rabbids se skutečně setkají

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2017 20:11 4
Reklama

Uniklé informace, o nichž jsme psali v minulosti již dvakrát, se potvrdily. Světy Maria a Rabbids se spojí v nové hře, která skutečně bude jmenovat Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Hru přišel na podium představit sám Šigeru Mijamoto, který byl dokonce ozbrojen. Naštěstí jen replikou zbraně, kterou budeme ve hře používat. Mijamoto zmínil úzké vazby, které Nintendo a Ubisoft společně sdílejí už řadu let. Hlavním cílem nového titulu je vytvořit hru s Mariem, která tu ještě nikdy nebyla. 

V zásadě se dá říct, že se potvrdily veškeré informace, které před časem v předstihu přinesl zdroj serveru Kotaku. Připomenout si je můžete v této starší novince. Nad jejich rámec jsme se ale dočkali také prvního traileru se záběry ze samotného hraní. Hra podle očekávání vyjde exkluzivně pro Nintendo Switch. Šílení králící se záhadným způsobem dostali do Houbového království a tropí neplechu, Mario a jeho přátelé se musí pokusit zjednat nápravu. Někteří králíci se ale postaví na jeho stranu. 

Hra bude obsahovat tahové souboje ne nepodobné strategickým klasikám, samozřejmě se ale dočkáme originálních prvků, zejména kooperace jednotlivých postaviček, která přináší zajímavé taktické možnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama