Dota nabízí první část kooperační kampaně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota nabízí první část kooperační kampaně

Dota nabízí první část kooperační kampaně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2017 11:37
Reklama

Počátkem května jsme psali o plánované kooperační kampani pro Dotu 2. Ta do hry dorazila, jmenuje se Siltbreaker a týmy až čtyř hráčů v ní mohou objevovat i odlišnou stránku tohoto klasického zástupce žánru moba her.

Stále samozřejmě platí to, že pro spuštění kooperační části hry je zapotřebí vlastnit takzvaný Battle Pass (k mání zde), kterým hráči mimo jiné také přímo podporují mezinárodní turnaj The International 2017. Do toho se za pomocí těchto příspěvků (v hodnotě 10 a 37 eur) dokázalo vybrat v přepočtu již více než 330 milionů korun, a to jde do turnaje pouze čtvrtina výtěžku z těchto prodejů.

A právě tento Battle Pass zpřístupní kampaň, ve které budou moci až čtyři hráči tvořící partu jménem Conclave of the Brine opět jednou zachraňovat svět v nesnázích. Parta takto pojmenovaných dobrodruhů se v rámci první části označené Act 1: The Sands of Fate vydává do podvodní lokace Dark Reef a odměnou jim následně může být krom samotného kooperativního zážitku také sada nových předmětů a artefaktů, jež propůjčují speciální schopnosti. Ty bude ovšem možno používat pouze v rámci trvání sezóny tohoto Battle Passu. Samozřejmostí je pak i to, že v rámci této akce bude možné sbírat i odměny v podobě takzvaných Battle Points.

Bližší detaily každopádně můžete nalézt v příspěvku na oficiálním blogu hry, celkově by se nicméně mohlo jednat nejen o lákavou alternativu, ale i o zajímavou vstupenku do světa hry pro všechny ty hráče, kteří komplexním pravidlům hry či snad dokonce obecně moba žánru příliš nerozumí a kterým dosavadní podoba Doty příliš nevyhovovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama