Game Informer popírá únik Bully 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Informer popírá únik Bully 2

Game Informer popírá únik Bully 2

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2017 08:16 8
Reklama

Hra Bully, v našich končinách původně známá pod latinským názvem Canis Canem Edit, vyšla původně v říjnu 2006 na PlayStation 2. O dva roky později se na PC Nintendu Wii a Xboxu 360 objevila vylepšená verze s podtitulem Scholarship Edition a od loňského prosince si hru můžete zahrát i na mobilních zařízeních s operačními systémy iOS a Android. Nezvyklý, ale velice povedený simulátor nezvedeného studenta internátní školy máme v redakci moc rádi a často hovoříme o možném druhém dílu.

Příběh Jimmyho Hopkinse už má sice své roky, ze značek, které společnost Rockstar vlastní, je ale jedním z jednoznačných favoritů na pokračování.  Jen pár dní před E3 se nyní na serveru GameInformer krátce objevila stránka hry s názvem Bully 2: Kevin`s Back Jack. Ta má podle vyplněných informací vyjít na platformu PlayStation 4 ještě tento podzim a nabídnout možnost kooperativního hraní pro dva hráče.

Stránka byla z oběhu velice rychle stažena a Game Informer následně na Twitteru vydal prohlášení o tom, že oznámení je chybné a server žádné informace o hře tohoto jména nemá. Je jasné, že podobné prohlášení by byli nuceni vydat i v případě, že by se odhalení zakládalo na pravdě. Otázkou je, jestli se skutečně jedná o nešťastný únik a někde v redakci Game Informeru se nyní potí strachy z porušeného NDA, nebo jestli jde o pouhý vtípek zhrzeného bývalého zaměstnance či někoho zvenčí.

Jisté je, že E3 začíná už za dva dny a je tedy pravděpodobné, že bychom se o potenciálním pokračování Bully mohli něco dozvědět tam. Prozatím ale berte tento únik s velkou rezervou. Je ale těžké nepřát si, aby na něm nebylo aspoň zrnko pravdy, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama