Plošinovka Outland je na PC k mání zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Outland je na PC k mání zdarma

Plošinovka Outland je na PC k mání zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2017 11:07 6
Reklama

Plošinovka Outland od finského studia Housemarque vyšla na konzolích už před šesti lety, verze pro PC je pak o tři roky mladší. Pokud jste o ní nikdy neslyšeli, nebo jste zatím s jejím pořízením váhali, máte nyní skvělou možnosti to napravit.

Vývojáři z Housemarque totiž oznámili že bude hra na příštích 48 hodin na Steamu k dispozici zcela zdarma. Nabídka končí zítra v osm hodin večer. Studio tuto akci uspořádalo k příležitosti zahájení předobjednávek jeho nové hry Nex Machina.

Outland je plošinovka s prvky metroidvanie, která z velké části stojí na mechanismu využívání světlé a temné energie, které jsou symbolizovány modrou a červenou barvou. V průběhu hraní získáváte nové schopnosti, ať už se jedná o nové údery či způsoby využití energie. Kompletní příběh můžete také projít v kooperaci s kamarádem. Kromě základního příběhového režimu hra obsahuje také arkádový mód, v němž bojujete hlavně proti času.

Hra se ve své době dočkala velice vřelého přijetí a vysloužila si i řadu cen. Server GameSpot ji například označil za nejlepší stahovatelný titul pro konzole roku 2011. Na agregátoru hodnocení Metacritit si PC verze hry momentálně drží skóre 83 bodů, pokud tedy aktuálně nemáte co hrát, nebo vám v peněžence nepříjemně fičí meluzína, určitě nabídku nenechte propadnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama