Na iOS vyšel druhý díl Monument Valley
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na iOS vyšel druhý díl Monument Valley

Na iOS vyšel druhý díl Monument Valley

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2017 09:48 1
Reklama

Nezávislá mobilní hra Monument Valley vyšla v roce 2014 na platformách iOS a Android, o rok později pak také na Windows Phone. Logický titul, který funguje na bázi optických iluzí, nechal hráče provést princeznu Idu její cestou za odpuštěním. Do loňského května se prodalo více než 26 milionů kusů a nyní konečně přišlo pokračování.

Monument Valley 2 se objevilo včera na akci Worldwide Developers Conference, kterou pořádá společnost Apple v kalifornském San Jose. Vývoj hry drželi vývojáři ze studia Ustwo Games pod pokličkou, její odhalení tedy bylo velmi příjemným překvapením, zejména díky tomu, že je hra již nyní dostupná na App Store.

Hra stojí 149 korun a pokud jste na App Store zavítali, asi vám její přítomnost neunikla, Apple jí věnuje skutečně slušné množství prostoru. Hra je dostupná pro iPhone i iPad, zdá se, že alespoň nějakou dobu bude exkluzivně k mání jen na platformách Apple. Není se ovšem co divit s přihlédnutím k tomu, že za první díl zaplatilo pouhých 5 procent uživatelů na platformě Android.

I pokračování si uchovává grafický styl a hratelnost originálu, do osvědčeného receptu ale přidává zásadní novinku. Tentokrát totiž nebudete ovládat jednu, ale hned dvě postavy. Jsme zvědavi, jestli v příštím díle dostaneme na starost třetí. Vydání doprovodil i trailer, na který se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama