Capcom chystá druhou kolekci Mega Mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom chystá druhou kolekci Mega Mana

Capcom chystá druhou kolekci Mega Mana

David Plecháček

David Plecháček

6. 6. 2017 08:55
Reklama

Máte rádi Mega Mana? Pak vám jistě v roce 2015 neunikla Mega Man Legacy Collection, do které Capcom vložil Mega Man 1, 2, 3, 4, 5, a 6. Kolekce posloužila jako počest 8bitovým základům série. Ale kdo sérii zná a je jejím fanouškem, také ví, že šestkou nic nekončí. A tak Capcom oznámil Mega Man Legacy Collection 2.

Hlavní série se totiž počítá až do desítky. Rozdíl je především v platformách, kde hra vyšla. Poslední díl první kolekce, šestý z roku 1993, vyšel na NESu, sedmička vyšla v roce 1995 na novém SNESu. Reálně se tak bavíme o 16 a u pozdějších her o 32 bitech, byť devátý díl se vrátil zpět k NESovým základům.

Kolekce opět nebude remake ani remaster. V srpnu, kdy vyjde, si akorát hráči osvěží paměť vzpomínkami na ikonickou postavičku. Navíc jim Capcom jako dárek přidá bonusový obsah a výzvy, které v originálech nebyly. Obtížnost Mega Mana by měla klesnout s novinkou Extra Armor, která sníží poškození o polovinu. Kolekce by tak měla být přístupnější novým hráčům, kteří by na dobové hardcore hry nemuseli být připravení.

Kromě výzev a s nimi spojenými leaderboardy bude ve hře i tzv. muzeum. V něm fanoušci naleznou nejrůznější koncepty, skici, materiály z vývoje, nebo například soundtrack. Kolekce vychází 8. srpna na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. O Switchi se žádný ze zdrojů, ani samotný trailer, nezmiňuje. Capcom by měl více představit na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama