Zlatý PS4 Slim možná už za týden v prodeji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zlatý PS4 Slim možná už za týden v prodeji

Zlatý PS4 Slim možná už za týden v prodeji

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2017 11:17 11
Reklama

Sony na E3 nemá na polo hardwaru čím překvapit. Vyšla Slim verze PlayStationu 4, dávno se prodává i mezigenerační PlayStation 4 Pro, spekulacím o představení PlayStationu 5 nevěříme, neboť k tomu nemá Sony prozatím důvod, na druhou generaci PS VR je taktéž ještě brzy… Vypadá to, že karty máme předem rozdané. Nebo snad ne?

Možná totiž opravdu ne. Řetězec Target totiž potvrdil, že Sony chystá PS4 Slim ve zlatém provedení. Konzole se zatím prodává jen v černé a bílé barvě a po limitované zlaté by určitě nejeden zájemce skočil. Možná právě to nám Sony na pódiu ukáže. Vzhledem k nabitému programu nám to připadá jako mrhání časem, ale kdo ví – japonský vydavatel by mohl po představení Scorpia Microsoftem jen tak zlehounka připomenout, že i on vyrábí konzole, o které by se měli hráči zajímat.

Sony existenci zlatého modelu nijak nepotvrdila. Je pravda, že spekulace a různé náznaky kolují internetem už několik dní, ale leták Targetu je ze všech těch střípků ten zdaleka nejvěrohodnější. Co víc: obchod vedle jeho existence a toho, že se jedná o limitované zboží, proradil, že bychom se nového barevného provedení měli dočkat už 11. června.

To je už o dva dny dříve, než proběhne tisková konference, takže odhalení se možná dočkáme ještě dříve. Ale možná jej vůbec nemusíme řešit – Target je celosvětový řetězec a informace o prodejích mohou cílit jenom na americký trh. Nikde tak není řečeno, že se zlatá Slim edice dostane i do Čech, respektive na Slovensko. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama