PS4 Pro patch pro Prey přinesl potíže
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 Pro patch pro Prey přinesl potíže

PS4 Pro patch pro Prey přinesl potíže

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 6. 2017 13:15
Reklama

Magazín Digital Foundry si vzal do parády nově vylepšenou akci Prey ve verzi pro PlayStation 4 Pro a zjistil, že ačkoli je hra skutečně vizuálně krásnější a vzhledem se výrazně přiblížila PC verzi hry, tak stejně tak se do hry dostaly i nové a celkem zásadní chyby, které mají zážitek ničící potenciál.

Patch 1.04 přinesl řadu vylepšení (o těch jsme psali zde), rozlišení však zůstalo na hodnotě 1080p a skok to tedy není nikterak výrazný. Změny jsou ale cítit, a to doslova – otravný lag týkající se odezvy ovladače je pryč, do hry však zavítala novinka v podobě citelného trhání obrazu a podstatně horšího pocitu z celkového běhu hry. A řeč je přitom pouze o mocnějším PlayStationu 4 Pro.

K tomu se navíc u obou konzolových verzí hry projevila zajímavá chyba spočívající v tom, že otevření inventáře zmenší zorné pole hráče, a to i na Xbox One a v ještě předešlé verzi hry (tedy 1.03). Náhled na tento úsměvný proces můžete zahlédnout v animaci níže, jako náprava zatím může posloužit akorát opětovné načtení hry.

Nicméně co se samotného běhu hry na silnějším PlayStationu týče, tak v tomto případě prý dynamická vertikální synchronizace dělá hotové divy, bohužel v tom špatném slova smyslu. Hra je tak prý nyní paradoxně mnohem lépe hratelná na klasickém a papírově slabším Xbox One.

Celkově navíc snímkovací frekvence dostala velké rány a tvůrcům tak nezbývá než na fórech hry zklidňovat situaci a slibovat brzkou nápravu. Celkovou analýzu ve formě komentovaného videa pak můžete vidět níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama