Známe celý seznam PS Plus her na červen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe celý seznam PS Plus her na červen

Známe celý seznam PS Plus her na červen

David Plecháček

David Plecháček

31. 5. 2017 15:46 23
Reklama

Červnové PS Plus hry se odhalují po střípkách a velice netradičním způsobem. První dva tituly mohla naznačit už turecká centrála Sony, když na Twitteru dočasně uveřejnila, že v nabídce bude celá sezóna Life is Strange a druhé Killing Floor. Ještě zvláštnější je, že se kvůli tomu předběžně na evropském kanále PlayStationu objevilo video, které obě hry potvrzuje.

AKTUALIZACE

Potvrzujeme to, co už jsme jednou potvrdili. Life is Strange i Killing Floor 2 jsou opravdu v nabídce. Tentokrát jsme ale mohli věřit i zprávám z Redditu, kde už nějaký čas koluje domnělá kompletní nabídka PS Plus her, tedy i pro Vitu, i pro PS3.

Potvrdilo se, že na PlayStationu 3 bude k dispozici Abyss Odyssey a WRC 5: World Rally Championship, na Vitě poté Spy Chameleon a Neon Chrome. Poslední zmíněná hra je vrámci cross-buy dostupná i na PlayStationu 4. Tentokrát nelze proti nabídce říct křivého slova.  

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Sony to má s odhalováním pluskových her všelijak, ale v poslední době je uveřejňuje pravidelně ve stejný čas. Červen? Ten bourá veškerá pravidla. Mezi ně rozhodně nepatří páteční leak, ani video, které nevyjde poslední středu v měsíci večer. Natožpak video, které je jen na evropském kanálu, nikoliv na tom celosvětovém.

Pětidílná série Life is Strange od francouzských vývojářů Dontnod sbírala v průběhu každé další epizody skvělá hodnocení a jako celek se řadí mezi to nejlepší z roku 2015. Dontnod navíc vystřelila vzhůru mezi videoherní elitu. Pokud vás příběh Max minul, mělo by se jednat o povinnost. Ani Killing Floor 2 není nijak špatná hra, navíc se k Life is Strange náramně hodí. Až si budete připadat emočně vydojení na maximum, není nic lepšího, než rozstřílet pár zombie.

Vyvstává otázka, co Sony nabídne nad rámec zmíněných her – ačkoliv je video už nějaký čas dostupné, článek na PS Blogu, v němž společnost odhaluje kompletní nabídku, nevyšel. A protože je dneska poslední středa v měsíci, ve večerních hodinách tento článek rozšíříme o seznam her, které doplní dvojici na PS4, a pokud máte Vitu a PS3, tak co si japonská společnost připravila pro vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama