Vývojáři I am Setsuna chystají novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři I am Setsuna chystají novou hru

Vývojáři I am Setsuna chystají novou hru

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 5. 2017 10:21
Reklama

Japonské RPG I am Setsuna vyšlo loni na PC, PlayStation 4 a handheld PS Vita. Hra se také letos v březnu stala launchovým titulem pro novou konzoli Nintendo Switch. Vojta ji ve své loňské recenzi ohodnotil známkou 4/5, upozornil ale, že její staromilská hratelnost jako by vypadla ze zcela jiného desetiletí. Vývojáři ze studia Tokyo RPG Factory nyní oznamují zbrusu nový titul.

I ten vzniká pod hlavičkou vydavatelství Square Enix a ponese název Lost Sphear. V plánu jsou verze pro PC, PS4 a Switch, hry bychom se měli dočkat hned zkraje příštího roku. Lost Sphear má navázat na prvky I am Setsuna a přinést vylepšenou hratelnost, kterou podpoří zejména přepracovaný soubojový systém Active Time Battle. Těšit se můžeme také na rozsáhlá a nahrávacími časy nepřerušovaná prostředí a širokou paletu lokací k prozkoumání.

Společnost Square Enix v tiskové zprávě k příležitosti oznámení nové hry naznačila příběhové pozadí. Tentokrát se v hlavní roli objeví mladý chlapec jménem Kanata, který žije v zapadlé malé vesničce. Jednoho dne Kanata po probuzení zjistí, že jeho domovina mizí a aby ji zachránil, vydává se spolu se svými přáteli na pouť, která si klade za cíl obnovit okolní svět za pomoci síly vzpomínek a přetvářením myšlenek na hmotu. Zní to trochu krkolomně, ale v jádru budeme zkrátka znovu zachraňovat svět.

Hra vyjde v rámci digitální distribuce na Steamu, PlayStation Storu a Nintendo eShopu. Verze pro PS4 a Switch budou však také k dostání ve fyzické podobě spolu s dvěma bonusovými hudebními skladbami od Tomoki Mijošiho. Fyzické kopie hry budou však dostupné pouze v eshopu Square Enix. Kromě traileru je k dispozici i několik prvních obrázků ze hry, naleznete je v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama