Nové spekulace o příští hře od FromSoftware
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové spekulace o příští hře od FromSoftware

Nové spekulace o příští hře od FromSoftware

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 5. 2017 08:01 20
Reklama

O tom, kam se po vydání třetích Dark Souls upře snaha vývojářů ze studia FromSoftware, se vedou dlouhosáhlé debaty. Prezident společnosti Hidetaka Mijazaki není zrovna sdílný a víme snad jen tolik, že se už minimálně od loňského roku pracuje na zbrusu nové IP, která nemá mít se staršími značkami od From nic společného. Na internetu se však nyní objevily nové spekulace o tom, co by FromSoft mohl na letošní E3 ukázat. O jejich důvěryhodnosti si ale musíte udělat obrázek sami.

Informace totiž pocházejí od anonymního zdroje z diskuzního fóra 4chan. Anonym tvrdí, že nový projekt, který FromSoftware na E3 ukáže, se jmenuje Phantom Wail. Hra má být výrazně stylizována do mayské či aztécké estetiky s temnou atmosférou. Zdroj tvrdí, že je to právě onen titul, který má být nejvíce podobný Dark Souls, o němž Mijazaki v minulosti hovořil. Mimo něj má FromSoft momentálně pracovat ještě na dalším dílu série Armored Core a také na úplně novém a zcela nezvyklém typu hry.

Bohužel jsou další detaily, které anonym poskytl, spíše ke škodě a výrazně ubírají celé zprávě na uvěřitelnosti. Hra, kterou totiž zdroj popisuje, až příliš okatě připomíná MMO bojovku Absolver. V Phantom Wail totiž podle jeho informací taktéž bude kladen důraz na bojová umění beze zbraní. Ty sice budou stále do jisté míry přítomny, nebudou mít však takovou důležitost a speciální pohyby se zbraněmi ve hře vůbec nebudou. Namísto toho si hráči budou moci skládat svou vlastní sestavu pohybů a odemykat nové bojové styly. Anonym systém připodobňuje ke stromům schopností zbraní, které ukázal letošní Nioh. 

Hra má vznikat ve spolupráci se Sony, podobně, jako tomu bylo v případě Bloodborne. I Phantom Wail by se tedy stal exkluzivním titulem pro platformu PlayStation. S blížící se E3 se samozřejmě podobných spekulací a “zaručeně pravých” informací bude objevovat čím dál více. Berte tedy zatím tuto zprávu s rezervou. Jak by se vám hra od FromSoftware s důrazem na bojová umění líbila? A co říkáte zmíněnému zasazení? Osobně bych zcela nový projekt viděl mnohem raději než často skloňované Bloodborne 2. A vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama