Nintendo navýšilo výrobu Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo navýšilo výrobu Switche

Nintendo navýšilo výrobu Switche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 5. 2017 15:27
Reklama

Dle informací magazínu The Financial Times Nintendo v poslední době navýšilo objem výroby Nintenda Switch, a to celkem výrazným a ve své podstatě také celkem ambiciózním způsobem. To v praxi znamená, že do března příštího roku by Nintendo rádo vyrobilo a do obchodů dodalo alespoň na 18 milionů kusu konzolí.

Nintendo se tím plánuje vyhnout problémům, které již v minulosti nastaly a díky kterým japonský gigant nedokázal bezprostředně po launchi konzole ustát nečekaný zájem o konzoli. Nedávno jsme v souvislosti s tím kupříkladu psali o tom, kterak Nintendo dopravovalo konzole na trh dokonce i leteckými speciály, které pochopitelně něco stát musely.

Tato zpráva tak nadále potvrzuje silnou pozici Switche i to, jak moc si výrobce s tímto hardwarem věří. Jako kdykoli jindy ale můžeme jen podotknout to, že ten dlouhodobý úspěch ukáže pravděpodobně až podpora dalších výrobců a jejich ochota přenášet na papírově slabší Nintendo Switch hry z ostatních platforem. Pro srovnání pak již jen dodáme, že pokud by počet vyrobených konzolí znamenal i počet těch prodaných, tak tím Switch dožene PlayStation 4 a přiblíží se historickému úspěchu Wii, kterého se za první rok prodalo na 20 milionů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama