The Culling zamíří v červnu na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Culling zamíří v červnu na Xbox One

The Culling zamíří v červnu na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 5. 2017 06:40
Reklama

Herní variaci na specifický žánr vyvražďovaček typu Battle Royale či Hunger Games jménem The Culling jsem měl příležitost v rámci programu předběžného přístupu na Steamu otestovat přesně před rokem. Příliš nadšen jsem ze hry ale tehdy nebyl a ani dnes to na Steamu nevypadá na bůhvíjaké nadšení, i přesto ale má tento titul rozhodně co nabídnout a nově se pokusí zaujmout i mimo domovskou PC platformu.

Výběrem žánru poněkud specifický titul byl delší dobu unikátní zejména v tom, že dokud se neobjevila konkurence v podobě Playerunknown’s Battlegrounds, tak se jednalo o jeden z mála větších a ambiciózních titulů zpracovávajících toto specifické téma otevřených multiplayerových survival akcí.

O to méně jich pak je na konzolích, kde je přeci jen indie scéna ještě o něco méně početnější. The Culling tak 2. června zamíří do takzvaného Xbox One Game Preview Programme, kde se pokusí urvat trochu pozornosti za pomocí možnosti zápasit až v šestnácti hráčích v rozsáhlých arénách, a to buď v režimu všichni proti všem, anebo v týmech po dvojicích.

Přiložené video pak odhaluje hlavní aspekty hry, kterým pochopitelně vévodí různé způsoby zabíjení nepřátel. Chybět přitom nesmí ani výzva pro zcela zásadní nutnost craftingu, bez kterého se minimálně na začátku zápasů neobejdete a bez kterého si nevytvoříte ani tu nejzákladnější zbraň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama