Rozšíření pro Darkest Dungeon už za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro Darkest Dungeon už za měsíc

Rozšíření pro Darkest Dungeon už za měsíc

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 5. 2017 12:02 3
Reklama

Atmosférické a pořádně tuhé tahové RPG Darkest Dungeon vyšlo loni v lednu a v naší recenzi si od Viléma Koubka vysloužilo hodnocení 4/5. Dílo nezávislého studia Red Hook Studios nabízí zajímavou výtvarnou stylizaci, vynikající dabing vypravěče, a hlavně neotřelé prvky hratelnosti, která například pamatuje i na duševní stav vaší družiny hrdinů. Hru má rozšířit DLC s názvem Crimson Court a my už nyní víme, kdy se tak stane.

Rozšíření vyjde 19. června, a to na PC, Mac a Linux. Budete si jej moci pořídit skrz Steam, GOG, Humble Store nebo platformu Twitch. Verze pro PlayStation 4 by se měla dočkat o něco později, vývojáři předpokládají, že ji stihnout dokončit do července. Cena je stanovena na necelých 10 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 235 korun. Ta tu cenu ale do hry dostanete poměrně slušnou zásobu nových prvků.

Patří mezi ně například nová třída hrdiny, kterou vývojáři popisují jako někoho, kdo je zaplaven krví a bludy a nese s sebou tíhu tisíců životů. Inu, to zní jako sympatický chlapík. Kromě toho na svých cestách můžete narazit na nového putujícího bosse s výmluvným jménem The Fanatatic a vaše výpravy se budou moci ubírat do nové lokace The Courtyard, v níž nás čeká celá nová nepřátelská frakce a čtveřice unikátních bossů, kteří mají používat dosud nevídané a komplexní mechanismy. Těšit se můžete na rozsáhlé mapy plné zamčených dveří a vězeňských kobek, do základního městečka přibydou nové budovy, přidávající různé bonusy. Příběh hry pak doplní nové sety vybavení pro jednotlivé třídy postav.

Hra se již v minulosti dočkala několika zásadních vylepšení. Letos v únoru to byl takzvaný Radiant Update, který do hry přinesl nový režim, jenž sice nesnižuje obtížnost, upravuje ale některé herní mechanismy tak, aby jednotlivé seance netrvaly tak dlouho. V dubnu pak vývojáři přidali podporu Steam Workshopu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama