Okolí Tarkova vypadá na obrázcích skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Okolí Tarkova vypadá na obrázcích skvěle

Okolí Tarkova vypadá na obrázcích skvěle

David Plecháček

David Plecháček

26. 5. 2017 12:09 5
Reklama

Escape from Tarkov nás uchvacuje od samého začátku. Doufáme, že by mohl částečně navázat na úspěch S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Ukrajinské vývojáře nahradili Rusové z Battlestate Games a pravidelně své fanoušky zásobují gameplay videi nebo screenshoty.

Právě na novou sadu obrázku se můžeme podívat i teď. Engine Unity už dávno není radno podceňovat a označovat ho za nástroj, který využívají především malá studia pro malé hry. Seznam her čítá desítky, ne-li stovky titulů, mezi které se řadí ty nejlepší z posledních let. Namátkou jmenujme Firewatch, Layers of Fear, ReCore, Cities: Skylines, Grow Home, Verdun, Inside, Tyranny, Superhot, ale i hry, které měly velké ambice, které se nepodařilo naplnit – Yooka-Laylee, Syberia 3 nebo loňské Umbrella Corps.

Všestrannosti tohoto nástroje využívají i v Battlestate Games. Tarkov totiž zatím vypadá skvěle. Letos by měla novinka přijít do uzavřené betaverze, a my jsme zvědaví, jakou si grafická úroveň vyžádá daň – Unity totiž hardware příliš nešetří. Tento most ale přejdeme až ve chvíli, kdy k němu dojdeme. Do té doby se můžeme kochat krásnými scenériemi okolí Tarkova.   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama