Hráči Titanfall 2 obdrží dalšího titána zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Titanfall 2 obdrží dalšího titána zdarma

Hráči Titanfall 2 obdrží dalšího titána zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 5. 2017 06:03 2
Reklama

Na konci května dorazí do on-line akce Titanfall 2 další DLC, a i to bude po vzoru těch předešlých šířené zcela zdarma. Obsah přídavku jménem Monarch’s Reign jsme vám již v minulosti stihli naznačit, čerstvě zveřejněný trailer jej však konečně odhaluje v celé jeho šíři.

Předně se mohou hráči těšit z jedné nové mapy, z nového titána a z čerstvé animace popravy nepřátel jménem Now You See Me. Nové bojiště přitom znamená návrat mapy z prvního dílu hry – bojiště Relic, jež je zasazené do okolí vraku lodi IMS Odyssey. K tomu se navíc současná mapa Crashsite dočká oprav kolizí objektů i přidání dodatečných ploch pro běhání po zdech.

Oním titánem je takzvaný Monarch, jehož specialitou je schopnost hbitě vyslat pilota na průzkum záložní baterie cizího titána. Zisk se v případě takové akce přímo vybízí – Monarch tímto může doplnit energii pro štíty sobě i svým spolubojovníkům. Vedle toho se každopádně jedná o bojovníka na střední vzdálenosti, který je navíc osazen rotačním kulometem a kterého si mohou piloti za běhu vylepšovat.

Až posud se jednalo o obsah zdarma, ani platící zákazníci však nepřijdou zkrátka a ti se vedle toho mohou těšit na nové kosmetické předměty (včetně dvou nových vzhledů pro své titány) a hlavně na prémiovou verzi titána jménem Ronin, který za úplatu nabídne odlišný a tak trochu samurajský styl boje.

A právě všechny tyto novinky pak v uceleném přehledu odhaluje zmiňovaný trailer, který si můžete prohlédnout níže. Balíček Monarch’s Reign přichází 30. května a Respawn Entertainment tím pokračují v příkladné podpoře hry, jež se poněkud nešťastně objevila v té nejtvrdší možné konkurenci. Základní hru si přitom můžete pořídit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama