Zkuste si Gwent zdarma právě teď
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si Gwent zdarma právě teď

Zkuste si Gwent zdarma právě teď

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 5. 2017 15:52 11
Reklama

Jak bylo slíbeno, tak se také stalo a Gwent: The Witcher Card Game se dostává do stavu otevřené betaverze, servery se resetují a všichni hráči mohou na Xbox One, na PS4 i na PC vyzkoušet, jak se tato karetní hra ze světa Bílého vlka vlastně hraje. K tomu také tvůrci lákají novým gameplay trailerem a CGI ukázkou, která se jinak charakterem spíše drobnému titulu pokouší vdechnout bombastický nádech.

Samotná ukázka z hraní hry zároveň působí jako krátký a komentářem doplněný přehled toho, co vlastně hra nabízí. Spatřit tak lze v akci různé typy karet, jejich použití i to, jakým způsobem vlastně boj za pomocí balíčků karet probíhá. Video je celkem hutné a odhaluje vše podstatné od jednotlivých frakcí i jejich silných stránek až po jednotlivé herní režimy, jež v tomto případě v budoucnu obohatí i sympaticky pojatý příběhový režim pro jednoho hráče.

A možná právě o něco blíže k onomu příběhu hry má pak i druhé přiložené video, jež odhaluje Geralta a Ciri, kterak si hrají a kterak je překvapí nájezdníci Nilfgaardu. A asi sotva prozradíme cokoli zásadního, pokud řekneme, že to s nimi zrovna dvakrát dobře nedopadlo.

Z drobné odbočky v podobě karetní hry ve třetím díle se tedy vyklubal pořádný cvalík a z univerza hry se tímto tento týden dozvídáme v pořadí již druhou zajímavou zprávu. Tou první bylo odhalení plánu Netflixu na tvorbu vlastního seriálu podle této u nás tolik slavné fantasy ságy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama