Divinity: Original Sin 2 vyjde v polovině září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin 2 vyjde v polovině září

Divinity: Original Sin 2 vyjde v polovině září

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2017 09:31 4
Reklama

Když vycházelo Divinity: Original Sin, asi nikdo zvlášť nečekal, o jak úspěšnou hru se bude jednat. Jedno z největších překvapení roku 2014 platí dodnes za jednu z nejlepších her svého žánru. Proto fanoušci netrpělivě vyhlíží pokračování – nedočkaví hrají early access verzi, ti ostatní už vědí, kdy přijde řada i na ně.

Larian Studios pravidelně aktualizují svou stránku na Kickstarteru, takže pokud chcete někde pravidelně sledovat vývoj hry, na níž komunita přispěla 50 miliony korun, měli byste mířit především tam. Jestliže jste tak učinili někdy v poslední době, asi jste zaregistrovali, že Larian zveřejnil datum vydání. No, září začíná vypadat zajímavě.

Pro fanoušky RPG her je klíčové datum 14. září. Právě tehdy dlouho očekávaná hra vychází. Během kampaně se podařilo odemknout všechny stretch goals, takže ve hře bude režim pro stratégy a game master mód, skill tree, různé skilly pro různé rasy, dedikovaná podpora modů a aspekty lásky a nenávisti.

Divinity půjde pochopitelně hrát i v singlu i multiplayeru. Titul má všechny aspekty k tomu, aby napodobil úspěch prvního dílů, který obdržel přes 150 cen za Hru roku. A i kdyby ne, stále se bude jednat o fanoušky starých dobrých RPG tahových her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama