Strategie Steel Division právě vyšla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Steel Division právě vyšla

Strategie Steel Division právě vyšla

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 5. 2017 08:04
Reklama

Tvůrci z týmu Eugen Systems (R.U.S.E., Act of Aggression) ve spolupráci s vydavatelem Paradox včera vypustili do světa novou válečnou real-time strategii Steel Division: Normandy 44. Ta se snaží od konkurence odlišit nejen detailní grafickou stránkou, ale zejména také důrazem na realisticky ztvárněný největší válečný konflikt uplynulého století.

V tom tvůrci přislíbili přinést reálně ztvárněná bojiště i ty nejznámější bitvy vytvořené na základě reálných historických podkladů. Realismus se za další projevuje i v jednotlivých jednotkách (kterých je ve hře až na čtyři stovky) a aby se z toho hráči nezbláznili a měli neustále nejlepší možný přehled, tak hra díky enginu jménem IRISZOOM přináší možnost oddálit si obrazovku tak, že je vidět prakticky celé bojiště. Na druhé straně ale přitom nechybí možnost přiblížit si kameru prakticky až na úroveň tváří jednotlivých jednotek.

Chybět samozřejmě nesmí přítomnost multiplayeru, ve kterém rovněž půjde uplatnit taktický přístup ke hraní. Přesvědčit se o tom ale můžete ostatně již sami, k mání je hra kupříkladu momentálně jak na Steamu, tak i na Xzone. A nalákat vás aktuálně může čerstvě vypuštěný trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama