Radujte se u diskuze v hPodu #588
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Radujte se u diskuze v hPodu #588

Radujte se u diskuze v hPodu #588

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 5. 2017 14:22 3
Reklama

Pokud jste si o nás v posledních týdnech dělali starosti, můžeme vás uklidnit. Myšlenky na sebezničení jsou ty tam a redakce i její okolí září možná hranou, ale přesto radostí. A radovat se můžete i vy, je totiž středa a to znamená, že už se jen dvakrát vyspíte a nový podcast je tu!

Kromě tradičních úvodních humorů nás samozřejmě čekají i zajímavá témata, která nás v posledních dnech nenechávají chladnými. David se v pořádku a bezpečí vrátil z Londýna a nepřivezl si s sebou jen dojmy o Shadow of War a novém Legu, v kufru propašoval také Adama Zámečníka, který se s námi podělí o své radosti při hraní strategie Endless Space 2. Nemůžeme se ale vyhnout ani odhalení nového Far Cry, na které se nejvíce těší Pavel, zarytý fanoušek této značky, který si užil dokonce i poslední Primal, no považte!

Věnovat se ale budeme také zvěstem o tom, že by se letošní Call of Duty mohlo podívat i na Nintendo Switch. S ohledem na to, že letitá značka navštívila i handheld 3DS, není to až tak nepravděpodobné. Tematickou část pak uzavře povídání na téma „Proč si filmaři myslí, že si přejeme mladého Nathana Drakea?“.

Samozřejmě proběhne také soutěž o hodnotnou cenu a svou porci prostoru dostanou i vaše dotazy. Ty nám můžete napsat buď sem do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz. Do předmětu napište heslo DOTAZ, ať se nám to mezi všemi těmi reklamami na zázračné pilulky neztratí. U mikrofonu se kromě Pavla, Davida a Adama objeví možná také Jirka a Vojta. Uslyšíme se v pátek v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama