Mladého Drakea má údajně hrát T. Holland
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mladého Drakea má údajně hrát T. Holland

Mladého Drakea má údajně hrát T. Holland

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2017 13:59 3
Reklama

Informace o filmech k vylézají na povrch jako z chlupaté deky. A ještě než vylezou, dokáže je někdo vyvrátit, přinejmenším zpochybnit. Doufejme, že tentokrát se tak nestane. Konečně jsme se totiž dozvěděli obsazení nové role ve fimlu Uncharted.

Magazín Deadline přišel se zprávou, že byl do role mladého Nathana Drakea obsazený Tom Holland, herec, který se proslavil rolí Billyho Elliota ve stejnojmenném muzikálu. Od té doby si stačil zahrát například ve filmu Captain America: Občanská válka, kde ztvárnil roli Spider-Mana, objeví se jako tatáž postava i v chystaných Avengers a vyhlížíme, jak si povede po nemastném Andrew Garfieldovi v hlavní roli samostatného filmu.

Shawn Levy obsadí jednadvacetiletého Hollanda do role mladého Drakea. Levy se podle všeho inspiroval úvodními scénami z Uncharted 3, v nichž vystupoval právě mladičký Nathan, ještě v době, než potkal parťáka Sullyho. Jestli se bude v té době odehrávat celý příběh, nebo jestli se klasicky posuneme do pozdějších let, Deadline neuvádí.

Jsme každopádně rádi, že se film nějakým směrem posouvá. V přípravě je v různých fázích už od roku 2009. Během té doby si ale prošel turbulentními změnami. Nejprve byl do vedoucího křesla osazen David O'Russell a s hlavní rolí se počítalo s Markem Walhbergem. Neil Burger měl po první změně přiblížit film hrám.

Jenže ani tento záměr nevyšel, plánovaný herec v hlavní roli, Seth Gordon, z projektu odešel, a jeho náhrada, Chris Pratt, nabídku nepřijala. Film byl poté odložen na rok 2017 a jako nový režisér a scénárista byl uváděn Joe Carnahan. Ten měl podle všeho scénář rozebírat i s Naughty Dog, ti tuto informaci vyvrátily. Později do projektu vstoupil Levy, Carnahan ale zůstal na pozici scénáristy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama