Známe červnovou nabídku Xbox Live Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe červnovou nabídku Xbox Live Gold

Známe červnovou nabídku Xbox Live Gold

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 5. 2017 15:29 33
Reklama

Konec měsíce se kvapem blíží, a to pro předplatitele služeb Xbox Live Gold a PlayStation Plus znamená jediné – oznámení nových bezplatných her, na které se mohou v příštím měsíci těšit. A zatímco Sony zatím mlčí, Microsoft už se červnovou nabídkou stihl pochlubit.

Od 1. června si majitelé Xboxu One budou moci užít plošinovku pro čtyři hráče jménem SpeedRunners. Ta vyšla už v roce 2013, na svědomí ji má studio DoubleDutch Games a hra si vysloužila velice pozitivní hodnocení, na Metacriticu má PC verze hodnocení 84 bodů. SpeedRunners budou k dispozici po celý měsíc. Další nabídka potěší i majitele starší konzole od Microsoftu. Od 1. do 15. června si budete moci stáhnout Assassin’s Creed III, který je zároveň dostupný i v rámci zpětné kompatibility na Xboxu One.

Ani druhá polovina měsíce nebude v případě Xbox Live Gold nijak ošizena. 16. června totiž dorazí první díl městské akce Watch Dogs, ovšem jen pro majitele Xbox One. Ti z vás, kteří ještě nepřesedlali na aktuální generaci, se mohou těšit na Dragon Age: Origins. I tato hra se samozřejmě nachází v programu zpětné kompatibility. Jak jste s aktuální nabídkou spokojeni? Podle nás to vůbec není špatné!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama