Dnes vychází Mirage: AW, sledujte trailery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází Mirage: AW, sledujte trailery

Dnes vychází Mirage: AW, sledujte trailery

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 5. 2017 15:00
Reklama

Vývojáři z Torn Banner Studios před pěti lety přinesli středověkou multiplayerovou akci Chivalry: Medieval Warfare. Ta se po původním vydání na PC podívala i na konzole minulé a současné generace, Mac a Linux. Nový projekt Torn Banner se opět zaměřuje na multiplayerová klání, tentokrát však s přidanou hodnotou ve formě magie. Hra Mirage: Arcane Warfare právě vyšla na Steamu a vývojáři slaví dvojicí nových trailerů.

V Mirage jsou hráči uvrženi do světa, kterým zmítá brutální a krvavá občanská válka. Po zuby ozbrojení válečníci a mágové si spolu vyřizují účty v arénách, silně inspirovaných arabskou a perskou estetikou. Vývojáři se chlubí, že využití Unreal Enginu čtvrté generace jim umožnilo vytvořit skutečně strhující prostředí, v nichž je vyloženě radost dát soupeřům pořádně po kebuli. Celkem budou multiplayerová klání probíhat na 27 mapách.

Hra nabízí šest režimů, mezi něž patří Arena, Jinn Delivery, Team Objective, Glyph Control, Arc Escort a samozřejmě týmový Deathmatch, v němž se proti sobě utkají dvě desítky hráčů. Na výběr budete mít ze šesti různých tříd postav, nechybí mezi nimi mocní mágové, léčitelé na létajících kobercích nebo mazaní a obratní zabijáci. Své hrdiny si budete moci upravovat pomocí široké nabídky kosmetických předmětů, oblečení, tetování a zbraní či zbroje.

Hra je zatím dostupná pouze na PC, je ale pravděpodobné, že se v budoucnu dočkáme i konzolových verzí, tak jako v případě Chivalry. Zvrhlíky mezi vámi jistě potěší, že se vývojáři nebáli násilí a brutality a krví se tu zrovna nešetří. Vývoj hry trval zhruba tři roky, v nedávném období se hráči mohli zúčastnit uzavřeného beta testu. Mirage si na Steamu můžete pořídit za necelých 28 eur, v přepočtu tedy zhruba 740 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama