2K chystají novou hru ze slavné série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K chystají novou hru ze slavné série

2K chystají novou hru ze slavné série

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 5. 2017 13:56 8
Reklama

Vydavatelský gigant Take-Two Interactive má pod svými křídly celou řadu slavných značek. Aby také ne, když vlastní společnosti 2K Games a Rockstar Games. Během aktuální konference k příležitosti zveřejnění finančních výsledků za uplynulý fiskální rok se výkonný ředitel Take-Two Strauss Zelnick mimo jiné v náznaku podělil o to, co můžeme v dohledné době očekávat.

Kromě pravidelných a nepřekvapivých sérií NBA 2K a WWE 2K je to samozřejmě Red Dead Redemption 2, hra, o jejímž odkladu jsme vás informovali dnes dopoledne. Zelnick ale také zmínil chystanou hru, která dle jeho slov spadá mezi ty největší značky 2K Games, a měla by vyjít v průběhu fiskálního roku 2019, tedy mezi dubnem 2018 a březnem 2019. Jakékoli další detaily si šéf společnosti nechal pro sebe, není ale zas tak těžké spekulovat o tom, o jakou hru se bude jednat.

Pokud se totiž bavíme o těch největších značkách 2K Games, nakonec vám zbydou dvě jména – Borderlands a BioShock. Obě tyto série už na svá pokračování čekají relativně dlouho a loňské vydání kolekce BioShocku by mohlo naznačovat, že se vydavatel snaží znovu vzbudit zájem o značku, která na aktuální generaci herních zařízení zatím nedostala plnohodnotnou příležitost. Ostatně i Borderlands se v minulosti dočkaly remasteru pro PlayStation 4 a Xbox One. Samozřejmě se nakonec může jednat o zcela jiný titul, právě tato dvě slavná jména ale dávají největší smysl.

Zelnick ovšem jedním dechem dodal, že titul na letošní E3 neuvidíme. Podotkl, že Take-Two a dceřiné společnosti se tentokrát budou v prezentaci držet spíše při zemi a aktuální ročník se ponese spíše ve znamení setkávání s investory a obchodními partnery. Přesto je ale podle něj E3 velice důležitou událostí, kterou si Take-Two nemůže nechat ujít. Jakou novou hru z  značek 2K Games byste si nejvíce přáli vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama