Vylepšete si Oriho na definitivní edici zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vylepšete si Oriho na definitivní edici zdarma

Vylepšete si Oriho na definitivní edici zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 5. 2017 11:23 4
Reklama

Plošinovka Ori and the Blind Forest z roku 2015 je asi majitelům konzole Xbox One důvěrně známa. Však se také jedná o jednu z nejlépe hodnocených her na této platformě. Vyšla ale také na PC a loni se na obou platformách dočkala opětovného vydání v takzvané Definitive Edition, která přinesla porci nového obsahu navíc. A ten nyní můžete mít zdarma třeba i vy.

Pokud jste si totiž v minulosti zakoupili původní verzi Oriho v digitální podobě, máte nyní příležitost povýšit si hru na zmíněnou Definitive Edition. Stačí jen navštívit stránku hry na Xbox nebo Windows Store a vylepšenou edici si zdarma stáhnout. Měli byste si ale pospíšit, protože nabídka je časově omezená.

Půvabná plošinovka s prvky metroidvanie mírně klame tělem a podmanivý a okouzlující vizuální styl ostře kontrastuje s obtížností některých pasáží. Prvotina rakouských vývojářů z Moon Studios obdržela v naší recenzi od Jardy maximální hodnocení a ani další média chválou nešetřila. Navíc má v rámci žánru i poměrně slušnou trvanlivost, průchod vám zabere kolem deseti hodin hraní.

Definitive Edition nad rámec původní verze přinesla nové oblasti, nová tajemství, schopnosti, více příběhových sekvencí, více možností nastavení obtížnosti a další nové prvky. Mezi zásadní novinky patří možnost teleportace mezi takzvanými Spirit Wells, díky čemuž je opětovné navštěvování starších lokací a otevírání nových cest díky nabytým schopnostem mnohem pohodlnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama