Survival adventura Impact Winter vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival adventura Impact Winter vychází

Survival adventura Impact Winter vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 5. 2017 15:50
Reklama

Pojem impact winter znamená katastrofickou událost ve formě smrtelné zimy způsobené dopadem vesmírného tělesa na povrch země. A titul Impact Winter zpracovává přesně takovýto incident a vyzkoušet si jej můžete již zítra.

V Impact winter se vtělíte do role nedobrovolného dobrodruha jménem Jacob Solomon, který tuto nenadálou událost přežil a který má nyní jediný cíl – přežít 30 dní do rádiem avizované záchrany a dovést při té příležitosti do bezpečí pár dalších podobně šťastných jedinců. Každý však má své potřeby a na ty je zapotřebí v rámci této survival adventury hledět, jinak můžete směřovat k prosté záhubě.

A dopomoci vám k tomu může robot zvaný Ako-Light. Jeho původ i prvotní účel je neznámý, zdá se však být cenným pomocníkem, který se v nehostinné a zcela zamrzlé krajině celkem vyzná. Nezbývá tedy než se vydat vstříc neznámému a doufat v brzkou záchranu, sama však určitě nepřijde a my vás jen můžeme pozvat k čerstvému launch traileru, který mimo záběrů ze hry představí zejména mrazivou atmosféru. Pro bližší informace vás pak můžeme odkázat na předešlou aktualitu.

Impact Winter si můžete na Steamu předobjednat již dnes a pokud to stihnete ještě před zítřejším vydáním hry, tak se můžete těšit na bonus v podobě digitální kopie soundtracku ke hře. O něco později pak hra slibuje dorazit i na PlayStation 4 a na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama