Rising Storm 2 vychází už na konci května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rising Storm 2 vychází už na konci května

Rising Storm 2 vychází už na konci května

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2017 09:06 5
Reklama

Pokud s nostalgií v srdci vzpomínáte na stařičký Vietcong, můžete se utěšovat, že zanedlouho vyjde druhý Rising Storm s podtitulem Vietnam. Na hře pracuje tým Antimatter Games, který stál už za prvním dílem série, a jejich práce se pomalu blíží ke konci. Novinka totiž vyjde už 30. května.

Ještě před tím probíhá kratičká otevřená betaverze. Naskočit do ní může každý. Beta je v chodu už od včerejšího večera a končí už dnes. Pokud chcete Rising Storm 2 vyzkoušet, měli byste si pospíšit. Beta končí v deset hodin večer, tudíž možná si ještě po příchodů domů stačíte stáhnout ze Steamu klienta a včas naskočit po bok Američanů nebo Severního Vietnamu.

Pokud to nestihnete, nemusíte zoufat. Jak už jsme řekli, hra vychází příští úterý. Můžete si vybrat mezi standardní edicí a Digital deluxe edicí. Její součástí by měla být především vizuální pozlátka, která ale nebudou mít žádný dopad na hru samotnou.

Pokud si plánujete Rising Storm 2 pořídit, v tuto chvíli můžete využít pětadvacetiprocentní slevy. Ještě před nákupem si ale ověřte, jestli je váš stroj na multiplayerovou novinku připravený. Je ale pravda, že systémové požadavky jsou velice příjemně nastavené a měl by je splňovat kde kdo.

Minimální hardwarové požadavky:

Operační systém: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit verze)
Procesor:  Intel Core i3 @ 2.5GHz nebo AMD Phenom @ 2.5GHz
RAM: 4 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 460 nebo ATI Radeon HD 5850, DirectX 11
HDD: 12 GB

Doporučené hardwarové požadavky:

Operační systém: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit verze)
Procesor: Intel Core i5 @ 3.2GHz nebo AMD @ 4.0GHz a lepší
RAM: 6 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 nebo AMD R9 270X nebo lepší, DirectX 11
HDD: 12 GB

Na oficiálním YouTube kanálu vydavatele Tripwire Interactive se objevila řada tutoriálových videí, které si můžete prohlédnout. Kromě rad je z nich dobře patrné, jak hra vypadá a jak se hraje. My vám sem dáváme k nahlédnutí první, ale celkem jich existuje dvanáct. Po jejich shlédnutí byste měli být schopní účastnit se asymetrické války, které se účastní až 64 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama