Kingdom Come bude podporovat PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come bude podporovat PS4 Pro

Kingdom Come bude podporovat PS4 Pro

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2017 14:52 16
Reklama

Neustále se nás ptáte, jak si vede Kingdom Come a zda-li nevíme něco nového. Něco nového vám konečně můžeme sdělit. Ačkoliv jsme neviděli ze hry na konzolích ani obrázek, už víme, že bude podporovat PlayStation 4 Pro.

Novinku oznámilo studio Warhorse na svém oficiálním fóru. Studio tam nicméně konkrétně také napsalo, že pro tuto chvíli nevědí, co přesně z PS4 Pro dokáže vyždímat, a jak se silnější konzole projeví. Jisté je „vyšší rozlišení a vyšší detaily“.

Zajímavostí je, že se Warhorse zmínili o PS VR. Michal Bartoň, který příspěvek na förum napsal, dokonce doslova řek, že nejen, že studio o VR nepřemýšlí, ale že ani nikomu nedoporučuje používat VR, pokud je jakkoliv oslaben nebo trpí motion sickness.“ VR podporu tedy logicky nečekejme (pokud vůbec někdo v něco takového doufal).

Kdy hra vyjde, stále nevíme. Uvidíme, jestli se dalších detailů nedočkáme na blížícím se veletrhu E3. Po řadách odkladů je nejvyšší čas, aby Warhorse odhalili něco bližšího. Níže se můžete podívat na videoupdate ze začátku května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama