Hry na Xbox One a Scorpio se mohou lišit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry na Xbox One a Scorpio se mohou lišit

Hry na Xbox One a Scorpio se mohou lišit

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 5. 2017 10:34 3
Reklama

Mike Ybarra z divize Xboxu od Microsoftu se na Twitteru vyjádřil ke spekulacím ohledně požadavků na ty vývojáře, kteří budou vydávat a optimalizovat hry pro nadcházející Scorpio. Někteří hráči totiž vyjádřili obavy nad tím, že si Microsoft kupříkladu diktuje jednotnou snímkovací frekvenci.

Ybarra na to konto odpověděl na tweet fanouška konzole, který naznačil diktát Microsoftu nad počtem snímků za vteřinu pro stejné hry vycházející jak na Xbox One, tak i na Scorpio, což by kupříkladu jen nahrávalo našim víkendovým spekulacím nad osudem konzolových verzí Destiny 2. Jenže to prý takový případ není a Ybarra k tomu jen dodává to, že volba leží pouze a jedině na tvůrcích samotných.

V dalším tweetu pak Ybarra nadále dodává, že celkové rozhodnutí o formě využití dodatečného výkonu Scorpia leží pouze na vývojářích a Microsoft tedy nediktuje, zda mají hry pro Scorpio mít kupříkladu vyšší framerate či rozlišení.

I přesto se ale dá očekávat, že zrovna v případě on-line akcí a obecně kompetitivních her se minimálně po stránce snímkovací frekvence nedají očekávat dramatické rozdíly, je však určitě pozitivní vidět, že zde neexistují limity ze strany výrobce konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama