Days Gone se ukáže "ve velkém stylu" na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone se ukáže "ve velkém stylu" na E3

Days Gone se ukáže "ve velkém stylu" na E3

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2017 12:12 8
Reklama

Během loňské konference Sony na E3 jsme chtěli několikrát za večer položit otázku, co to je za hru. Nejdéle se nám nedařilo rozklíčovat Days Gone a bez pomoci Sony bychom u záběrů seděli ještě teď. V úvodu jsme tipovali The Last of Us, poté jsme byli mimo úplně a těšili se na kompletní představení. V jistém slova smyslu jsme se nedočkali až doteď. Proto se musíme spolehnout na letošní červen.

Akční adventura od studia SIE Bend vypadala na videu přímo skvěle. Hordy nemrtvých se hnali za hlavním hrdinou hlava nehlava, a on, Deacon St. John, do nich na oplátku ládoval jeden zásobník za druhým. Postapokalyptický open-world ale od té doby zůstal pod pokličkou. Na povrch už dlouhé měsíce nevylezla byť ani jedna malá zmínka, abychom mohli dovodit, kdy novinku očekávat, nebo jak se jí daří.

Hradbu mlčení prolomil až Sam Witwer, hlas hlavního hrdiny Deacona St. Johna. Podle jeho vlastních slov se Days Gone dočkáme na E3 ve velkém stylu. Co přesně to znamená, nevíme, ale Days Gone by mohlo dostat hodně prostoru a třeba se konečně dočkáme i data vydání. A kdo ví, třeba novinka vyjde ještě letos.

Pro studio Sony Bend se jedná o první IP od roku 1999, kdy vyšel Syphon Filter. Poslední hrou týmu z Oregonu je Resistance: Retribution z roku 2009 pro PSP. Následně tým vypomáhal s dvěma díly Uncharted pro konzoli PS Vita. Od té doby se soustředí na svou novou hru, která se ale do plné produkce dostala v lednu před dvěma lety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama