Bigben oznamuje vývoj Tennis World Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bigben oznamuje vývoj Tennis World Tour

Bigben oznamuje vývoj Tennis World Tour

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 5. 2017 08:34 5
Reklama

Sportovní hry jsou populární a je jich hodně. Kromě obligátního fotbalu, hokeje a basketbalu je tu třeba americký fotbal, baseball, cyklistika a samozřejmě také Horse Racing 2016. Jen ten tenis, ten je z nějakého důvodu posledních letech opomíjený. Příští rok by se to však mělo změnit.

Vydavatelství Bigben Interactive totiž oznámilo, že ve spolupráci s vývojářským týmem Breakpoint Studio chystá hru Tennis World Tour, která si neklade zrovna malé cíle. Hodlá se totiž stát novým standardem na poli tenisových her. Zlí jazykové mohou tvrdit, že v absolutním nedostatku konkurence bude dosažení takové mety snadné, vydavatelství ale zřejmě myslí své odhodlání vážně.

Na hře totiž pracují vývojáři, kteří se v minulosti podíleli na značce Top Spin. Její čtvrtý díl si fanoušci virtuálního tenisu nejspíš pamatují, už jen proto, že se jednalo o jeden z nejlepších (a také posledních) tenisových titulů, který navíc vznikl ve studiu 2K Czech. Od jeho vydání ale již uplynulo  dlouhých šest let.

V tiskové zprávě se k chystané nové hře vyjádřil designér Pierre André, který v případě Top Spinu 4 figuroval jako producent. André říká, že novou tenisovou hru, skutečného duchovního nástupce Top Spin 4,  chtělo studio vytvořit už celé roky. Aktuálná technologická evoluce tvůrcům umožňuje vytvořit extrémně realistickou simulaci, o které dlouho snili. Benoît Clerc z vydavatelství Bigben podotýká, že je úroveň kvality a bohatost obsahu a herních mechanismů zajistí, že se Tennis World Tour stane jednou z nejlepších sportovních simulací na trhu. 

Ve hře bychom se podle dostupných informací měli setkat s více než 30 skutečnými hráči, mezi něž patří Roger Federer, Angelique Kerber, Gaël Monfils nebo Garbiñe Muguruza. Více se o Tennis World Tour dozvíme na letošním Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama