Zabijte se u diskuze v hPodu #587
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zabijte se u diskuze v hPodu #587

Zabijte se u diskuze v hPodu #587

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2017 14:05 10
Reklama

Ačkoli je to po minulém hPodu takřka neuvěřitelné, nikdo z nás v uplynulém týdnu nespáchal sebevraždu a jsme připraveni se znovu sejít a probrat zásadní události uplynulého týdne. A jaké že to vlastně jsou?

Vyhnout se samozřejmě nemůžeme oznámení chystaného seriálu podle knižní ságy Zaklínač, který by měl vzniknout v produkci společnosti Netflix a jeho vznik kupodivu posvětil i sám Andrzej Sapkowski. Probereme také vydavatelství Devolver Digital, které letos vůbec poprvé pořádá tiskovou konferenci na E3. Jaké jsou naše nejoblíbenější tituly z jeho portfolia? A jaké odznámení bychom od Devolveru na E3 rádi slyšeli? To se dozvíte již zítra v osm. A ačkoli jsme se posledně věnovali spekulacím o příštím dílu série Assassin`s Creed, ani tentokrát nenecháme Ubisoft stranou. Z posledních zpráv to totiž vypadá, že před sebou francouzská společnost má velmi nabitý rok. A my také!

Kromě toho se samozřejmě můžete těšit na pravidelnou porci laskavého českého humoru, soutěž o hodnotnou cenu a také na zodpovídání vašich zvídavých dotazů. Ty můžete pokládat buď přímo v diskuzi pod touto novinkou, nebo nám je pište na adresu podcast@hrej.cz. Do předmětu prosím uveďte heslo DOTAZ. Kromě Pavla tento týden uslyšíte také Vojtu, Davida Rozsívala a možná přijde i někdo další. A jestli se ptáte, kam se poděl David Plecháček, vězte, že byl vyslán na tajemnou výpravu, jejíž cíl bude vyjeven v příštím týdnu. Tak v pátek v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama