Výbušný Danger Zone je jako mód z Burnoutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výbušný Danger Zone je jako mód z Burnoutu

Výbušný Danger Zone je jako mód z Burnoutu

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2017 10:07 1
Reklama

Když jsme s Three Fields Entertainment dělali naposledy rozhovor, Alex Ward a Fiona Perry nám představovali jejich bláznivý golf. Ukázalo se, že se zakladatelé studia Criterion měli spíše držet svého řemesla a zůstat u závodních her (Burnout) nebo u stříleček (Black) a nezkoušet se o zvrácenou revoluci na poli sportovních her. Oba dva si to uvědomili, byť později, než by bylo záhodno.

Dangerous Golf totiž nedopadl podle představ. Z „akční“ podívané se stala průměrná hra. Rčení „golf je nuda, proto je to skvělé téma pro akci“ evodentně nebylo tak žhavé, jak by si slavná dvojice přála. Proto se pouští do nového projektu, který jim je mnohem blíž. Více méně totiž vychází z toho, co Ward a Perry tvořili v předchozích letech.

Danger Zone, jak se závodní hra jmenuje, totiž vychází z režimu Crash Mode, který se objevil už v Burnoutu 3: Takedown. A stejně jako v golfu, i v Danger Zone bude vaším úkolem ničit, co to jde. Čím více toho zničíte, tím lépe. „Crash for cash,“ popisují svou hru autoři z Three Fields Entertainment. Tato slovní hříčka lépe než cokoliv jiného vystihuje význam hry – bourej a dostaneš za to peníze.

Three Fields říkají, že novinka kombinuje realistickou fyziku vozidel a výbušnou hratelnost. Hra disponuje dvaceti testovacími scénáři, každý z nich se liší rozložením silnic a hustotou provozu. A také speciálními bonusy, tzv. pickups, které budou klíčové, abyste dostali co největší odměnu. A když ne to, tak k tomu, abyste porazili své přátele na leaderboardu.

Danger Zone vyjde už 30. května na PC a PlayStationu 4. Škoda jen, že to na nás působí úplně stejně, jak výše zmiňovaný golf. Jen místo balonku jsou v hlavní roli auta. Posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama