Splatoon 2 dostane singl i vlastní konzoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Splatoon 2 dostane singl i vlastní konzoli

Splatoon 2 dostane singl i vlastní konzoli

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 5. 2017 08:50
Reklama

Vedle řady novinek týkajících se zejména akce Arms se fanoušci her od Nintenda a nové konzole Switch dočkali také dalšího traileru akce Splatoon 2. Ten se přitom tentokrát zaměřil na letmou ukázku singleplayerové části hry.

Ta, pokud tak můžeme usuzovat podle zveřejněného videa, nabídne hratelnost podobnou klasické 3D plošinovce, v tomto případě pochopitelně mixované s výraznými barvami a s řadou unikátních zbraní, mezi něž budou patřit kupříkladu kousky jménem Roller, Slosher i Splatling. K tomu video odhaluje jednoduché dialogy i nápadité bossy a až hra 21. července dorazí, tak její singleplayer nabídne náplň především pro ty hráče, kteří se chtějí smysluplně připravit na kompetitivní složku hry.

A co se samotného příběhu týče, tak ten nabídne vyprávění o ztracené dívence jménem Callie, kterou se vydává hlavní hrdinka a zároveň také její sestra jménem Marie hledat. Více už ale může napovědět ona přiložená ukázka:

Vedle toho se následně dozvídáme o tom, že do Evropy dorazí i balík konzole se hrou s tím, že samotná i samotné balení konzole a jejích ovladačů bude zbarvené do veselejších barev ve jménu hry. K tomu na evropský trh dorazí také nová balení periferií a příslušenství, a i ty budou k mání v zářivých barvách Splatoon 2, tedy v kombinaci zelené a růžové.

Náhled na balení konzole i na příslušenství k ní si můžete prohlédnout v galerii, na Xzone máte zatím každopádně k mání zatím pouze samotnou hru, zmíněné hardwarové novinky ale dorazí do Evropy celé a ani zde by tedy neměl být problém je sehnat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama