Overwatch slaví výročí, chystá se free víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch slaví výročí, chystá se free víkend

Overwatch slaví výročí, chystá se free víkend

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2017 08:32 3
Reklama

I když Overwatch boduje všude, kam přijde (včetně naší Invaze) zdaleka jej nemusel okusit každý. Vzhledem k tomu, že se kvapem blíží první výročí (24. května), Blizzard si pro všechny – jak pro majitele hry, i pro ty, kteří Overwatch nemají – připravil překvapení.

Možná, že se v některých očích rozhodnutí připravit free víkend jeví spíše jako marketingový tah s cílem nalákat nové hráče, než že by se mělo jednat o nějaký dárek, ale i když je to bezesporu pravda, těžíme z toho my, hráči.

Trial se na všech platformách uskuteční mezi 26. a 30. květnem. Příští pátek se do služby budete moci přihlásit ve 20 hodin středoevropského času, hra vám poté uzamkne přístup až v úterý v ranních hodinách. Pokud jste ještě školou povinní nebo pokud stáváte do práce později, do 9 hodin ještě pár her určitě zvládnete.

Volný víkend se týká všech třech platforem, na kterých je hra dostupná, tedy jak PC, tak PS4 a Xboxu One. U konzolových verzí je ale nutností předplatné PlayStation Plus a Xbox Live Gold.

Těšit se můžete na všech 24 hrdinů a 14 map a na všechny herní módy. Samozřejmostí je možnost levelovat, získávat loot boxy a odemykat si různé další složky hry. Jak už v těchto případech bývá obvyklé, veškerý nasbíraný postup vám bude po zakoupení hry automaticky ponechán.

Vedle bonusů pro nehráče Overwatche si Blizzard přichystal i novinky pro hráče. Od 23. května až do 12. června se totiž bude konat Anniversary event – co bude jeho součástí, vývojáři zatím nesdělili. Od 23. se také začne prodávat Overwatch Game of the Year edice, jejíž součástí bude 10 loot boxů, Tracer pro Heroes of the Storm, hrdinské skiny, mazlíček Baby Winston k užití ve World of Warcraft a mnoho dalšího. Tato edice z obchodů vytlačí standardní Origins edici, která už některé z bonusů obsahovala. Pokud byste nevěděli, kde jí ještě pořídit, můžete využít služeb obchodu Xzone.cz.

Níže se může podívat na výroční děkovné video přímo od Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama