Nová řada Life is Strange byla potvrzena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová řada Life is Strange byla potvrzena

Nová řada Life is Strange byla potvrzena

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2017 18:13 20
Reklama

Epizodická adventura Life is Strange od vývojářů ze studia Dontnod Entertainment vycházela v průběhu roku 2015 a setkala se s velmi příznivým ohlasem u kritiky i hráčů. Emotivní příběh mladé studentky Maxine a její kamarádky Chloe velmi umně odhaloval své nitky a vyvrcholení a celkové vyznění patří k tomu nejlepšímu, co se na poli příběhových her v posledních letech objevilo. Studio Dontnod aktuálně pracuje na akčním RPG Vampyr, ani na značku Life is Strange však nezapomnělo.

Francouzští vývojáři vypustili na internet krátké video, v němž oslovují přímo fanoušky. Děkují jim za dlouhodobou podporu a zmiňují, že si hru koupily tři miliony hráčů. Komunita kolem hry stále žije, vývojáři se chlubí množstvím dárků, které pravidelně dostávají. Patří mezi ně fotografie cosplayerů, fanouškovské povídky, a dokonce i sošky. Mezi všemi dopisy a vzkazy se neustále opakuje jedna otázka - na čem teď tým, který vytvořil Life is Strange, vlastně pracuje?

Jak už jste asi pochopili z názvu novinky, odpověď je jasná. Již od loňského vydání krabicové verze hry je ve vývoji nová sezóna. Vývojáři neposkytli žádné další detaily, obsah pokračování je tedy značně nejistý a těžko říci, zda se pokusí navázat na některý z konců původní hry, nebo nabídne zcela nový příběh. Na tyto informace si budeme muset ještě nějaký čas počkat, protože v příspěvku na svém blogu vývojáři uvádějí, že na letošní E3 se hra neobjeví.

K jaké variantě byste se přikláněli vy? Chtěli byste vědět, co se stalo s Max po událostech prvního dílu, nebo byste raději viděli svěží začátek? A co se týče zvláštních schopností, manipulace s časem je jistě zajímavý herní mechanismus, ale neslušela by nové hře nějaké jiné překvapení? Napište nám své názory do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama