Vyzkoušejte vesmírný simulátor Dreadnought
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte vesmírný simulátor Dreadnought

Vyzkoušejte vesmírný simulátor Dreadnought

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2017 14:55 14
Reklama

Když se mluví o vesmírných simulátorech nebo o leteckých akcích, často si představujeme rychlé a agilní stíhačky, jen v trochu jiném prostředí. Díky titul Dreadnought si ale můžeme připomenout, že sci-fi je namísto toho plné těžkých, neobratných, ale o to lépe chráněných lodí.

Na hře pracuje studio Yager, které se proslavilo titulem Spec Ops: The Line, mělo pracovat na druhém Dead Islandu, ale v minulosti vyvinulo hry Yager a Aerial Strike: Low Altitude – High Stakes, letecké simulátory na PC a v případě Yageru pro původní Xbox. Po letech se vrací zpět ke svým kořenům a pomalu dopilovávají další letecký simulátor, tentokrát pro PC a PlayStation 4.

Dreadnought vchází do otevřené betaverze. Až dosud probíhalo testování za zavřenými dveřmi, ale pokud máte dostatečně výkonné PC, můžete si novinku stáhnout a hrát. K dispozici bude jedna z posledních map, Ixion. Ta je také zároveň mapou největší a odehrává se nad měsícem Saturnu, nad Titanem.

Vesmírný simulátor vychází ze systému jednotlivých tříd. Ve hře jich existuje celkem pět, lodí je celkem padesát. Novinka bude pravděpodobně free-to-play, ale kdo chce, může si zakoupit tzv. Hero Ships a další kosmetické věci, které jeho loď osvěží. Ke hraní ale bude potřeba vytvořit účet. Vyhraňte si také čas na stažení 15 GB dat.

Pokud byste přeci jen raději využili služeb PlayStationu 4, můžete. Jen počítejte s tím, že budete automaticky vybráni. Na PS4 totiž probíhá také beta, jen do ní nejsou pozváni všichni. Své štěstí ale taktéž můžete zkusit na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama