Svět Shadow of War v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svět Shadow of War v novém traileru

Svět Shadow of War v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2017 14:36 10
Reklama

Hustou džungli, mírný podnebný pás, zasněžené vrcholky hor, města malá, velká i rozestavěná a dramatický příběh, to vše slibuje aktuální trailer na Middle-Earth: Shadow of War, který tuto chystanou novinku aktuálně připomíná a který s sebou nese přízvisko lákadla na otevřený svět hry.

Již první díl této atraktivní a velmi povedené fantasy akce přinesl svět rozsáhlý a rozdělený do dvou významných částí, pokračování však již od pohledu plánuje zajít ještě dál (a to nejen po stránce velikosti a rozmanitosti herní krajiny) a nabídne epické bitvy například v povědomých kulisách plání Nurn a Gorgoroth i věže Cirith Ungol, a to v událostech odehrávajících se mezi Hobitem a trilogií Pán prstenů. Celkově pak tvůrci slibují dodat příběhu a jeho podání větší péči a výsledkem by tak měla být další pamětihodná kapitola této slavné fantasy ságy.

Její svět budeme moci navštívit již 25. srpna na Xbox One, PS4 i na PC s tím, že domovskou platformou pro hru bude první jmenovaná, takže právě tam mohou hráči očekávat minimálně nějakou tu časovanou exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama