UPDATE:  Detaily o Pro Evolution Soccer 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Detaily o Pro Evolution Soccer 2018

UPDATE: Detaily o Pro Evolution Soccer 2018

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 5. 2017 09:18 5
Reklama

Možná si vzpomenete, jak naši redakci loni v létě postihla fotbalová mánie, během níž jsme si pořídili napřed Pro Evolution Soccer, pak dokonce i FIFU a zhruba dva měsíce zevrubně zkoumali ty nejdrobnější nuance, které od sebe obě hry odlišují. A přestože nás tahle mánie už dávno pustila a vystřídal ji Horse Racing 2016, jedno je jisté - Pro Evo i FIFA letos znovu vyjdou. O první jmenované hře jsme se navíc nyní dozvěděli první detaily.

AKTUALIZACE

Ani jsme se nenadáli a oficiální oznámení je tu. Pro Evolution Soccer 2018 skutečně vyjde 14.září, k dispozici bude na PS4, Xboxu One, PC a dokonce i na PS3 a Xboxu 360. Vývojáři doslova slibují, že verze pro Steam bude stejně kvalitní jako ta konzolová. Doufejme, že mají na mysli tu pro aktuální generaci. K dispozici jsou i první screenshoty a trailer, který naleznete níže.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Vydavatelství Konami sice Pro Evolution Soccer 2018 ještě oficiálně neoznámilo, hra má ale už svou produktovou stránku na webu Xbox.com, z níž jsme se dozvěděli nejen datum vydání, ale i novinky o vylepšeních, která následující ročník přinese. A jak se zdá, nebude jich zrovna málo. Série po stránce popularity již řadu let oproti konkurenci výrazně pokulhává a je otázkou, co by se muselo stát aby se Pro Evo zase dostalo na výsluní.

Nový díl vyjde 14. září letošního roku a produktová stránka slibuje, že se můžeme těšit na prvky, které posunou bezkonkurenční hratelnost na zcela novou úroveň. Celková prezentace hry by měla být výrazně přepracována, menu dostanou moderní podobu a budou se v nich objevovat fotky reálných hráčů. Zároveň by měl nový ročník přijít s vylepšenými efekty světel, přepracovanými modely fotbalistů a lepšími animacemi obličejů i pohybu. Zajímavou novinkou má také být takzvaný strategický dribling.

Hra bude obsahovat nový kooperativní režim a pokud si ji předobjednáte, obdržíte bonus do módu MyClub. Konami zřejmě hru oznámí v nejližších dnech, pokud tedy preferujete japonskou sérii před gigantem od EA, mějte oči na stopkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama