Nové DLC do Arma 3 přidává stíhačky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC do Arma 3 přidává stíhačky

Nové DLC do Arma 3 přidává stíhačky

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2017 08:42 1
Reklama

Zatímco se v médiích probírá rozsudek v kauze údajné špionáže Ivana Buchty a Martina Pezlara, kteří byli v roce 2012 chyceni při fotografování vojenské základny na řeckém ostrově Lemnos, my bychom se měli zaobírat především samotnou hrou, kvůli které k celému nedorozumění došlo. Do vojenské akce Arma 3 totiž přibylo nové DLC.

DLC stroze pojmenované Jets přináší přesně to, co všichni čekají – nové stříhačky. F/A-181 Black Wasp II, T0-201 Shikra, A-149 Gryphon a neviditelný Sentinel jsou tím hlavním, co placené rozšíření přináší. Pořídit si je můžete za 10 eur, tedy přibližně za 260 korun. Vývojáři z Bohemia Interactive ale chystají ještě trojici dalších rozšíření, a už teď si je můžete spolu s Jets pořídit ve výhodném bundlu – za 600 korun dostanete navíc DLC Arma 3 „Orange“ a Tac-Ops do konce letošního roku, a DLC Tanks začátkem roku příštího.

Spolu s aktuálním DLC Jets do hry přichází update 1.70, který je pro všechny zdarma. Jeho součástí je několik novinek nebo vylepšení, mezi kterými nechybí nový interface radaru, rozšířený damage model, možnost volby, jakou zbraň si na vozidlo přiděláte, a především letadlovou loď USS Freedom s raketovým obranným systémem země-vzduch.

Novinky, které jsme vám výše popsali, demonstruje i nově zveřejněný trailer, na který se můžete samozřejmě podívat. Sérii Arma si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama