MMO Wild West se vyhne Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMO Wild West se vyhne Kickstarteru

MMO Wild West se vyhne Kickstarteru

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2017 15:19 3
Reklama

„Ta hra, kterou všichni považovali za Red Dead Redemption 2“ se nakonec s největší pravděpodobností vyhne Kickstarteru. Wild West Online se představilo teprve před týdnem a za tu dobu si zajistilo slušnou porci fanoušků. Jejich přízeň by byla potřeba, neboť autoři původně počítali s variantou, že hru dofinancují právě oni. A protože kostra hry už existuje, našel se investor, díky kterému nakonec pomoc hráčů ani nebude třeba.

Abychom byli přesní, našlo se víc investorů, kteří navýšili rozpočet projektu, a tak se studio 612 Games neuchýlí ani ke Kickstarteru, ani k early accessu na Steamu, jak bylo taktéž v plánu. Wild West Online nakonec vyjde v kompletní verzi na konci roku. Nový příliv peněz tedy evidentně nijak čas potřebný k vývoji hry nezkrátil.

Stále se ale počítá s uzavřenou betaverzí. Ta by měla přijít v létě, ale vývojáři ani vydavatel nepotvrdili, kolik hráčů do ní pozvou. Příjemným bonusem je, že věci, které by se do hry dostaly až se splněním stretch goalů na Kickstarteru, v ní budou od samotného začátku. Dočkáme se tedy žen-kovbojek, karetních her, týdenních režimů založených na vykrádání vlaků a lokalizací do jiných jazyků. Ale češtinu pochopitelně nečekejte.

„Způsob, jakým na Wild West Online komunita zareagovala, nás ve snu ani nenapadl, a jenom díky nim jsme v samém důsledku schopní vytvořit robustní zážitek z Divokého západu. Máme štěstí, že máme takové investory, kteří nám navýšili náš rozpočet tak moc, že můžeme udělat hru, kterou jsme si přáli, a to bez toho, aniž bychom o prostředky žádali komunitu. Western na PC chybí, a tak se nemůžeme dočkat, až hru vydáme,“ říkají vývojáři.

Westernovému MMO by mohl pomoci hlad po Red Dead Redemption 2, jehož první díl na PC nevyšel a nevíme, zda se na tom něco s příchodem pokračování změní. Po vydání navíc autoři budou hru neustále rozšiřovat, takže se nám před očima možná rodí nový hit. Uvidíme. Zdá se, že obrázek, který si média spletla s RDR2, spustil něco neočekávaného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama