Nový Harvest Moon míří i na PC a Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Harvest Moon míří i na PC a Switch

Nový Harvest Moon míří i na PC a Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2017 14:18 2
Reklama

Název Harvest Moon je řadě hráčů důvěrně znám. Titul z roku 1996 pro SNES stál na počátku dlouhé série her jménem Story of Seasons a jedná se o simulátor farmaření s výraznými RPG prvky. Série letos v Americe slaví 20. výročí a vydavatelství Natsume při té příležitosti oznámilo zbrusu nový díl.

Ten se bude jmenovat Harvest Moon: Light of Hope a vyjde nejen na PlayStation 4, ale také v rámci série vůbec poprvé i na PC a Nintendo Switch. Prezident vydavatelství Natsume Hiro Maekawa v tiskové zprávě slibuje, že se tento díl od ostatních odliší od těch předchozích zejména robustním příběhem, hloubkou a jasně danými úkoly. Maekawa dodává, že cílem vývojářů bylo poskytnout hráčům nostalgický zážitek z éry SNES, který bude obsahovat propracované postavy a smysluplné události.

Hlavní postava se plaví na loďce po moři a hledá nový domov. Bohužel hrdinu zastihne ničivý monzun, který jej zanese na pobřeží u malého přístavního městečka. I to bylo zásadně poničeno bouří a naším úkolem bude dát jej zas do pořádku a také zachránit maják. Bude to nelehký úkol a hráče čeká spoustu pěstování plodin, pečování o dobytek a shromažďování materiálu na opravy. Během příběhu si ale hrdina nadělá nové přátele, založí rodinu a kdo ví? Možná i skutečně zachrání městečko.

Oslavy 20. výročí značky probíhají v docela velkém stylu. Vydavatelství už například stačilo znovu vydat dvojici starších dílů na PlayStation 4, Harvest Moon 64 se zas objevil na Wii U. V přípravě je také mobilní hra Harvest Moon Lil‘ Farmers. Light of Hope bude v hratelné podobě k dispozici na letošní E3. Protože mají oslavy dvou dekád trvat po celý rok, je dost možné, že se dočkáme ještě dalších oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama