Sledujte remaster RE: Revelations v akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte remaster RE: Revelations v akci

Sledujte remaster RE: Revelations v akci

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2017 12:35 3
Reklama

Jak už jsme se v minulosti opakovaně mohli přesvědčit, japonské vydavatelství Capcom dbá na to, abyste si jednotlivé díly série Resident Evil mohli zahrát snad na všech herních platformách. Výjimkou není ani Resident Evil Revelations, který se má ještě letos objevit na konzolích aktuální generace. Již dnes se ale můžeme podívat na dvojici videí přímo z akce.

O tom, že Capcom chystá remaster prvních Revelations na PS4 a Xbox One, jsme se dozvěděli letos v polovině března. Hra vyšla původně v roce 2012 na handheld Nintendo 3DS, o rok později pak i na PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. V roce 2015 na ni pak navázalo epizodicky vydávané pokračování, které ale zdaleka tolik parády neudělalo. První Revelations jsou pravým survival hororem dle osvědčeného receptu, který má s akčnějším pátým a šestým dílem série jen velmi málo společného.

První z dvojice videí se nicméně zaměřuje právě na akci, v necelých čtyřech minutách odpraví v těsném neoprenu oděná Jill Valentine poměrně slušnou řádku nepřátel. Druhé video se víc zaobírá průzkumem a předvádí ponuré prostředí lodi Queen Zenobia, na níž se hra odehrává. Přestože je z videí patrné, že hra není na aktuálních konzolích tak úplně doma, nevypadá vůbec špatně a fanoušky série, kteří si ji v minulosti nechali ujít, by mohla uspokojit stejně jako celá řada dalších remasterů starých dílů, jež jsou na současných systémech dostupné.

Hra by se měla na trhu objevit v průběhu letošního podzimu. Capcom slibuje, že k dispozici bude fyzická i digitální verze. Nedá se s určitostí tvrdit, zda se Revelations dočkají i podpory vylepšených konzolí a nabídnou tak třeba rozlišení 4K nebo technologii HDR. Tipli bychom si ale, že půjde o typický HD remaster, který hru mírně přeleští, mnoho nového ale nepřinese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama