Ace Combat 7: Skies Unknown letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7: Skies Unknown letos nevyjde

Ace Combat 7: Skies Unknown letos nevyjde

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2017 15:14 1
Reklama

K odhalení regulérního sedmého dílu série Ace Combat došlo na akci PlayStation Experience v prosinci 2015 a nedá se říci, že by za uplynulý rok a půl vývojáři nějak zvlášť hýřili informacemi. Na loňské PSX jsme se dočkali nové upoutávky, v lednu pak vyšlo najevo, že hra se objeví i na PC a Xboxu One. Jenže už nyní je jasné, že letos to oproti očekávání určitě nebude.

Vydavatelství Bandai Namco totiž dnes zveřejnilo tiskovou zprávu, v níž oznamuje, že se vydání Ace Combat 7: Skies Unknown odkládá až na příští rok. Fanoušky série přímo oslovil producent Kazutoki Kono, který si připravil zdůvodnění odkladu. Kono říká, že pozdější vydání je nezbytné pro dosažení cílů, které si vývojáři pro sedmá díl vytyčili.

Kono říká, že vývojářské studio Project ACES na hře tvrdě pracuje a skutečně by si přálo hru vydat ještě letos. Ohrozilo by to však prý vizi, s níž byl celý projekt započat. Uvádí také, že tým bere svou práci velice vážně a čas navíc zužitkuje na optimalizování titulu tak, aby hráčům přinesl co nejlepší herní zážitek. Zmiňuje, že síla nových konzolí a PC vývojářům otevřela zbrusu nové obzory a možnosti. Za dvacet let existence značky prý nikdy nebylo možné dosáhnout tak věrného zpracování vzdušných soubojů. Hra počítá i s krytím v mracích a se vzdušnými proudy. Zapomínat nesmíme ani na podporu PlayStation VR.

Bližších informací se dočkáme v následujících měsících, zvláštní pozornost bychom měli údajně věnovat letošní E3, kde se hra představí skrz nové demo, které vůbec poprvé ukáže hru v akci mimo VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama